Pagina's

donderdag 16 maart 2017

Vintage vehicles

Amy Design heeft een nieuwe lijn uitgebracht: de vintage vehicles. Deze lijn is uitermate geschikt voor mannenkaarten!
Ik heb eerst de grote vierkante mal uit wit cardstock uitgestanst en ben er daarna met de zilverkleurige Inka Gold overheen gegaan. Dit met een zachte doek opgewreven tot het wat ging glanzen. Daarna eerst het stuk cardstock waar uit gestanst is op zwart kraft geplakt en daarna alles er weer in terug gelegd (inlay-techniek) (met lijm erachter natuurlijk).
De randen van het witte cardstock heel uitgebreid met Iced Spruce gedistressed. Het rode vliegtuig met Crimson Red van Versafine gestempeld. En wat is de stempelhulp dan toch een uitkomst: als de stempel niet goed pakt, kun je opdezelfde plaats met gemak nog een keer stempelen!
De Volkswagen is gestempeld met Tea Dye en de 'weg' er onder met Iced Spruce, daarna uitgeknipt.
De cirkel van raderen heb ik van wit cardstock gestanst en daarna met zwarte gesso bewerkt. Daarna sommige delen met zilverkleurige Inka Gold bewerkt. Toen het droog was doorgeknipt en op elkaar geplakt.
De banden zijn met Iced Spruce gestempeld, uitgeknipt en met foam verhoogd opgeplakt.
De luchtballon is gestempeld met Scattered Straw en daarna uitgeknipt en opgeplakt. De banner is gestempeld, uitgeknipt en met foam verhoogd opgeplakt.
Hier zie je nog de antieke auto, die ook weer rechtstreeks op het cardstock gestempeld is met Iced Spruce. Hier kun je ook goed de mooie hoek met de motor zien.
Ik hoop jullie wat inspiratie te hebben gegeven voor een mannenkaart.

Onderstaande producten komen uit de webwinkel van Kreatrends:
ADCS10014 Clearstamp - Amy Design - Vintage Vehicles  ADD10094 Die - Amy Design - Vintage Vehicles - Vehicle Frame  6002-0367 Noor! snijmal tandwielen rond   6200-0025 Joy! Double end pick tool902-Inka-Gold-waxpasta-metallic-Zilver-Viva-DecorBlack-Gesso-118-ml--Claudine-Hellmuth-Studio94241 MD The Stamp Master 6410-0409 Clear stempel Life is a Journey Distressinkt Tea DyeDistress inkt Iced SpruceDistressinkt Scattered StrawNellie-Snellen-Ink-Applicator Versafine stempelinkt Crimson Red Versafine stempelinkt Smokey Grey
xxx Margreet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten